Под крылом самолета

……………………………………………………|./
…………………………………………………– О –
…………………………………………………../.|
………..я окоп упокоя
………...у нор Крону
…………у нар крану
…………..у гиг игу
…………утоп в поту
…………и сон уноси
……so – shark! – rah! – sos!

..а Лука – акула……………………….о
……Х~..~.»»»»»»»»»».~.. ~.. ~..~..~..\о/..~.. ~.. ~.гиг.~.. ~.. ~.. ~.. ~..Y
……Х~..~.««««««««««.~.. ~.. ~..~..~../о\..~.. ~.. ~.гиг.~.. ~.. ~.. ~.. ~..Y
..а Лука – акула……………………….о
 
……sos! – hark! – rah! – sos!
…………исону нос и
…………утоп в поту
………….уги гиг у
………...унарк ран у
………..унорК рон у
………яокопу поко я
…………………………………………………..\.|
…………………………………………………– О –
……………………………………………………|.\


Рецензии