Поeти як тi пролiски

Поєти як ті проліски – 
без чемності та ніжності – 
миттєво засихають...

Дивись,
на кореню...
 
То,
що ж ти,
що ж ти
дряпаєш
мене своєю лапою...

От,
вкотре
дряпанеш...
 
I це...

Я вмру!!!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.