Со слов Иры! Под ее знак зодиака-Рак!

Вже майже зима, все довола похмуро,
Вдяглися тепліше любові амури.
І люди ховаються в теплій оселі,
А в спогадах літо і дні ті веселі.
Згадай те, як хвилі тебе обіймали
І море безмежне в уста цілувало.
Солодкі ті спогади, губи солоні,
І піна морська у маленьких долонях.
В моменти такі ти у хмарах літаєш,
І подихи вітру в волоссі шукаєш.
Ти ніби з природою ціле, єдине,
До того ж природі ти рідна дитина.


Рецензии