Хай звучить янгольський смiх

Хтось відчуває тоді лиш щастя, коли до сонця летить -
Гарячі обійми, спалені крила, прекрасний останній політ.
А хтось вірить в те, що життя - це бій, що чорне й біле воюють за світ;
Але вам зроблю таке зізнання: між полюсами знайшов кохання...

  Я не живу заради слів
  Вони часто приносять сльози та біль.
  Ммм вільний як птах.
  Пісня моя пронизує світ
  І янголи чують її.
  Ммм янгольський сміх нехай луна...

Відчуємо радість кожного руху, кожного подиху, погляду.
Не матимуть влади над нами слухи, зруйнуємо стіни в'язниці духу.
Хай кожен дарує кожному танець, єдиний у цілому білому світі
І погляд світлий, як ранок сяє - це мрія моя.

Крила ширше розправ,
Погляд від землі здійми,
Запах квітів вдихни;
Від щастя сміється душа.


Рецензии
Чудесно!!!
Благодарую тебе за такий чудовий твір!

...Тільки що прослухав цю пісню. Хорооша композиторська робота.
Над голосом працюй далі - є сильні моменти, є слабші.

Тут можна побавитися із жіночим вокалом - по черзі або дуетом. Може щось цікаве вийти...

Юрий Борщ   15.11.2009 11:57     Заявить о нарушении