Русалка

Якось Данило пішов на зимову рибалку,
Потішити рибкою сивих своїх стариків.
З-під криги на нього дивилась справжня русалка,
Про поміч, як вміють жінки, лиш, молила.

   Не риба і не звір,
   Не жінка для плотських утіх,
   Але коли дама про поміч просить -
   Закохається кожен чоловік.

      Це віра у себе,
      Це сила усіх Олімпійських богів,
      Первісна потреба:
      Хто допоможе комусь без слів
      Відчує в собі кров дев'яти королів.

Хлопець стрибав, як вві сні, поки лід не піддався
І чарівну русалку цілував у холодній воді.
Жар цілунків розвіяв над нею прокляття.
Щасливе кохання Данило привів до батьків.

   Падав холодний сніг,
   Вдома лунає дитячий сміх,
   І запах м'ятного чаю гостинно манить,
   Завітаю до них - це ж не гріх!


Рецензии
Славку - поєднаніє дама - мужик - я валявся під столом від сміху :)))
А що таке - закоється? 2 куплет, 4 рядок - пропоную поправити. Але опитай ще когось - може то у мене якась реакція неправильна???
Гарна пісня!!!

Юрий Борщ   20.11.2009 10:23     Заявить о нарушении