Богиня любовi

Я жив по ночах, як слуга темної сили.
І світло в душі моїй жевріло на самому дні.
Пам'ятаю ту вічність, як темряву освітили
Сині очі і рану завдали темній моїй стороні.
    
      Хочу те миле дівча знайти,
      В прекрасних очах побачити жах;
      Злим духом у тіло її ввійти,
      Та на себе звірію за криваві ці мрії.

   В приступі пристрасті ламаю дерева,
   І точиться з їхніх ран туман спокуси.
   Коли кров'ю ридаю тікають всі друзі,
   Мене спинити під силу лиш моїй королеві.

Рану залишило в серці не ікло,
І пазур броню моїх ребер не подолав.
Шукає той погляд, що вразив світлом,
Закривавлена темна моя сторона.

      З тих пір, протягом сторіч,
      Граю на чорно-білій гітарі.
      Янгол і демон зі мною пліч-о-пліч,
      Викликаю на січ то день, то ніч.
 
   Минули три епохи і я вже на небі
   Й у мене на спині білі крила.
   А поруч зі мною вірна і вродлива
   Богиня любові, найчарівніша моя королева!

   Кожен чоловік приходить в цей світ,
   Щоб знайти шлях до світла,
   І щоб його жінка відчула себе
   Богинею любові!


Рецензии
Дуже потужно, гарно і зворушує до глибини душі.
Адже тут зачіпаються питання розвитку душі через проходження багатьох життів,

По темі - рекомендую тут
http://sothisweb.ru/Subdir.Library/free.php

скачати твір "Исповедь Бога".
Це автобіографічний містичний твір одного цікавого і сильного Чоловіка. Правда, досить обємний - але перегукується із цим віршем місцями....

Юрий Борщ   11.11.2009 01:07     Заявить о нарушении