Осiнь

Як чарівно пахне осінь!
Відчуваю її подих,
Що як вітер пестить мене
Ніжним своїм ароматом.

Листя падає яскраве,   
Прикрашає землю нашу.
Немов килим з нього в’ється
Стежкою барвистою.

Гарним голосом співає,
Щоб приспати всім свідомість
І занести в світ ілюзій.

Там завжди панує спокій
Люди милі, любі, щирі
І ніколи не образять.

Ось така чарівна осінь…


Рецензии