***

Я заховавсь серед густого лісу,
Я заблукав серед гілок дерев,
Я встановлю собі брудну завісу,
Я відстранюся зовсім, від потреб.

Мені потрібно це-збудити віру,
Мені все далі, далі треба йти,
Але ж я чую, як збирають силу,
Щоб вже не міг я більше знов зійти.


Рецензии