In supermax stile

OCASION IN CASINO

a ticket redemption -
we writing IN-OUT;
so many temptetion -
we look at red cloud; *

    give me ticket,
              give me ticket,
                ti - cket,
                cke-et...
       you give my ticket  back
                you give my ticket  back
                BA-ACK...


  *  красный прямоугольник на экране игральных аппаратов


Рецензии