Ultimul dans

Bate vintul,

Afara este frig.

Se aude un cint,

Cade o frunza lin.

La un pahar cu vin,

Eu trist,cu gindul,la tine vin.

La dans te invit.

La ultimul dans.

Noi intr-un pas incet ne-am pornit.

Ultima seara,ultimul vals.

Cu lacrimi amare in brate te lasi,

In valuri de muzica lin lunecam

 Sub raza lunii ne sarutam.

Cu buzele dulci tu mie-mi zimbesti,

Inima-mi crapa,de la mine tu pleci.

Plecind de la mine,imi lasi amentire

Ultimul dans!


Рецензии