Te-ai incilcit in gind

Gurita ta,o dulce mura de padure,
Ce mult as vrea cu gust sa te sarut,
Ai aparut in viata mea ca o minune,
Te-ai incilcit in gind,nu pot sa te mai uit!

Acel sclipici din ochii tai,ma striga*)
-Hai iama-n brate,vreau sa te cuprind!
Rusinea mea,obrajii sa mi-i friga,
Fii gingas,scumpul meu,sa fii cu mine blind!

Si-n palida tacere fermecata,
A acestei nopti cu luna de argint,
Doua rasuflari s-aud in soapta,
Doua inimi intr-un ritm se zbat iubind.


Рецензии