Postмодерн

Надлюди йдуть по надпланеті,
 надночі і надвечори
  в своїм щоденнім цім надлеті
   вкривають землі догори,
    надліхтарі і надпечалі
     мене ведуть у наджиття,
      а я наддалі і наддалі…
       в надсерці спить над каяття.
Пройти прості свої стежин –
я так не можу (не біда).
Надмрії лиш у надлюдини,
в надокеанах надвода.


Рецензии
Молодец! Хороший стих. )))

Галина Ольховик   02.02.2010 02:52     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.