Кохаю вас

          
Ні. Не бува банальності в любові.
„Кохаю Вас” – одвічне у віках.
Святе творіння Боже в кожнім слові,
Воно пала жагою на вустах.

„Кохаю Вас!” – кричить душа до болю
І стогнуть луни: „Як я Вас люблю!”
Ви ж, наче сивий обрій в дикім полі,
Жорстка недоля в вічному жалю.

До Вас іду крізь біль і пересуди,
За кроком крок відмірюю літа.
Моя любов не відає остуди,
Вона, як світ – і грішна, і свята.

Поки душа надією зоріє,
Я мовитиму чутні ці слова,
Що линуть в тихий сум мого сузір’я...
Кохаю Вас! І цим іще жива.


Рецензии
Очень понравилось! Какая-то особая пикантность в этих строках. Ну украинский, он всегда по-особому воспринимается. Певуче получилось.
Удачи!

Павел Тесленко   03.12.2009 01:49     Заявить о нарушении
Благодарю! Но читая Вашу поэзию - есть чему поучиться

Валентина Осипенко   03.12.2009 22:20   Заявить о нарушении