Я хочу його любити

         ***

Я хочу його любити
Жагою високих мрій.
Туманами голубіти,
Тремтіти на крилах мрій.

Я хочу його чекати
З розбитих дощем доріг
І таїну з вуст спивати –
Кохання квітневий гріх.

Прости мені, Святий Боже,
Спокуси солодку мить.
Забути ніяк не можу,
Той погляд, що так п’янить.

Очей його дивна ніжність
Не згасне в моїй душі.
І линуть у добру вічність
Таємних чуттів вірші.


Рецензии