В дкажусь...

          ***

Відкажусь від тебе. Відсахнусь.
Гілкою впаду до твоїх ніг.
Зламана, повік не озовусь,
Не зійду я, навіть, на поріг.

Коти-полем зміряю стежки,
Що ведуть від тебе в забуття.
Крізь печалі, вірші, крізь віки,
Де в льоди вмерзають почуття.

З часом щезнуть щастя береги,
Не торкнуться зоряного неба.
І назавжди заметуть сніги
Все, що я надумала про тебе.


Рецензии