П1вв1ку промайнуло...

              ***

Піввіку промайнуло - наче день:
Усяйві радощів, у сутінках печалей,
Від легкокрилих маминих пісень,
Що над колискою жар-птахою кружляли.

Буяла юнь бузкових вечорів,
Цнотливих вуст палахкотіли поцілунки.
В прозорім небі пара сизарів,
Крильми викреслювала щастя візерунки.

Вплітає доля стежки росяні
В життя, що в сиву даль тече рікою.
Чи довго ще, хто зна, пливти мені
Між кострубатих берегів до супокою?


Рецензии