Украiночка

Ой за тую украіночку
Я не спав би цілу ніченьку
Я не спав би цілих п’ять ночей
За єдиний погляд тіх палких очей!

Ой, дівчина-чарівниченька,
Не ховай ти своє личенько.
Дай же трохи подивитися,
Як дурман-води напитися!

Ой, дівчина чорнобровая,
Вишиванка рушниковая,
За єдиний поцілунок, єдин раз
Я віддав би все життя якраз!

А дівчина усміхається,
Та на хлопця заглядається:
«Ой ти, легінь сизокрилий мій
Ти зворушив мої ясні дні
Я – дівчина не звичайная,

До ефіру призвичаяна я,
Як бурштинова роса на зорі
Я розтану по ранковій порі.
Я розвіюсь, як туман у горах,
Тільки вимкнуть інтернет, буде жах,
Якшо раптом уберуть фотошоп,
Замість діви-чарівниці буде шок!

Так що марно не старайтеся,
Та до мене не збирайтеся,
Краще будем ми листівки лаштувать,
Та друг друга інтернетом чарувать!


Рецензии