Прошу тебе, не зрадь...

Прошу тебе, не зрадь, мій тихий боле,
Моя печале ніжно-навісна.
Для мене найдорожчі ти і воля,
А найстрашніша- ранняя весна.
Мій боле! Це до тебе я звертаюсь,
І лиш тебе зову в глибокі сни.
З тобою я, щаслива, повінчаюсь,
Лише не дай дожити до весни!
Мій боле, подаруй мені чекання
Й таємну втіху палко-навісну,
Бо найдорожче- весняне кохання,
Та я, нажаль, ненавиджу весну...


Рецензии
Чудові линули слова! Кохання ніжне, кругом голова!!!

Константин Щедров 2   14.11.2010 20:13     Заявить о нарушении