Каяття

Ой, якби ж я мала крила,
На небо злетіла
Тай у Бога попросила
Те, що я хотіла

Я до нього каяття
Щиреє піднесла б
Я не маю вороття
Якби ж я воскресла!

Я б до сонечка піднялась,
Крила обпаливши
І нічого не злякалась,
Слізьми мя заливши

Та чому ж то я не птаха?
Без крил не злетіти
За гріхи - чекає плаха
Нікуди мя діти...


Рецензии