Чорний розмарин

1.Я кликала тебе
Та тінню від хмарин
Над обрієм майнула хутко мрія

Я кликала тебе
Та чорний розмарин
Наврочив  та розбив мою надію.

Приспів:
Розквітає  чорний розмарин
І попелом  він за ніч обернеться.
Розквітає  чорний розмарин,
То ще одне згоріло серце.

2. Злетіла легко ніч,
Прийшов  неспокій  мій.
Ти де, моє  кохання божевільне!

Злетіла легко ніч,
Були нестерпні дні,
Коли звикала, що я знову вільна.

3. Я кликала тебе…
Неначе у вісні …
Та  голос танув в зоряній безодні…

Я кликала тебе…
Ти тінню на вікні
Мені залишив дотики холодні.


Рецензии