Псальм 59

Псальм 59 - переспів

Немов собаки гавкають...
Вони сердито навкруги міста бродять
-- шукають що їсти. Часами виють.
Страшно їх слухати! Обурені вони.

Від них я утікаю...
А деж сховатися мені?
Біжать за мною немов скажені!
Зуби нагостренні їх, дуже загрозливі.

Оборони потребую!
-- Від самого ранку до пізньої ночі,
вони пси злодійні є вороги мої.
А деж сховатися мені?

Одне на думці маю я.
Господь мій Бог! Ти сила й захист...
До Тебе лину. Не будь мені байдужим
-- побий усіх їх, щоб не розірвали мене
як ту кістку посухлу. Щоб я не став сміх.


Рецензии