Дiтям Вiтру

Навпростець крізь ліса –
Нам стежки не потрібні.
Хай палають міста,
Метушнею обридлі!

Нам щось круки кричать
На шляху в безкінечність –
Чи то Правди печать,
Чи свята небезпечність?

Хай хтось дурить себе
В домовинах бетонних,
Навпростець не іде
До пекелень бездонних –

Та вмивають дощі,
Шлях освічують зорі
І співають кущі
Нам – лиш хвилям у Морі…


29.10, 02.11 2009 р.


Рецензии