Молодым

Молодятам!


Ми бажаєм молодятам:щастя,радості та згоди!
Щоб ніякі негаразди, не псували вам погоди!
Щоб було усе у досталь:гроші,щастя та любов!
І здоров*я повну кадку!
І дітей як казаков!
Бога вашому подружжю,
щоб завжди вас зберегав!
Ну а інше все в вас буде,
як колись, там хтось, казав!
Є наказ не забувати: Друзів,близьких та батьків!
Та завжди їх вшанувати, щоб вам висточало слів!
І тоді все буде гарно, і тоді все буде клас!
І тоді всі тут присутні, хоч це все ще у майбутнєм!
Знов збируться привітати з золотой річницей вас!
Ну а хто все це бажає
Не чужії,а рідні!
Друзі, мами та бабусі,
брати,сестри,дідусі,
дядькі,тітки й татусі,
тобто разом-всі, всі, всі!!!


Рецензии