К Украинцам!

Скажіть мені, чи не набридло?
Усім нам жити наче бидло!
Коли собі мамони відіжрали!
Всі ті кого для праці і для захисту наймали!


Усіх хто нас продав і перепродав!
Всіх тих морально закалічених уродів!
Яким на мене і на тебе наплювать!
Мета їх-власний капітал!
Та ним вони свої бездонниї кишені,
постійно та бездумно будуть набивать!


Немає в ціх загублених нікого!
Ні в білих,помаранчевих,блакитних чи червоних, чи яких?
Хтоб зрозумів, яка Слав*янсько-Руська є дорога,
На яку треба стати так , щоб збити вже нiхто не змiг!!!


Рецензии
ДА, Я ЧИТАЛА =ТИХИЙ ДОН= О БЕЛЫХ И КРАСНЫХ,- Я САМА КАЗАЧКА ПО ОТЦУ,-
ДЕД УКРАИНЕЦ; МАНУРОЧКОЙ МЕНЯ ЗВАЛ, ЛАСКОВЫЙ БЫЛ... ПИСАТЬ ПО УКРАИНСКИ
НЕ МОГУ. СПАСИБО... С УВАЖЕНИЕМ.

Светлана Лала   14.11.2009 21:29     Заявить о нарушении