Тональнiсть Душi

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .Композитору Валентині Фальковій
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .та її талановитим учням ДМШ №3
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .м. Дніпропетровська

Ти хочеш все знати про себе? Напевно!
Відлунює серце твоє мрії ревні:
Які устремління, такі і мотиви –
Мелодій хаос, або альтернатива.

Прислухайся: звуки зростають, як зерня, 
Шовкові, мов трави, колючі, мов терня, 
Горюють, сміються, вирують і гаснуть.
А твій – звук гармонії чи дисонансу?..

Ось він спалахнув у безмежжі астральнім.
О, скільки блукань, перепон і провалля
Між звуком і розумом. Що ж буде далі?

Якщо ти впіймав дзвін прозоро-криштальний,
Без чорних акордів твоя суть-ментальність –
Ти вірну настроїв духовну тональність!



На фото: Отличник культуры, композитор Валентина Фалькова, 2009


Рецензии
Яка чудова присвята! Наша Валентина гідна такого талановитого вірша!

З повагою та любов'ю до вас обох

Светлана Поливода   03.11.2009 15:24     Заявить о нарушении
Так, Світланка, так!

Взаємні побажання та сил могутніх зрання!

З радістю спілкування,

Елена Швец-Васина   03.11.2009 19:29   Заявить о нарушении