Трiпочуть бiлокрилi

Тріпочуть білокрилі простирадла
На фоні темно-бурих гаражів
Спасіть мене, крилаті, бога ради,
Від сірості і мокрої іржі

Надміть свої вітрила, all aboard!
В бурхливих небесах нас жде блакить -
Коханий, ось кермо, ставаймо поряд
Злітай! Відштовхуйся!  аж вмить..

Мовчи. Ти не летітимеш, я знаю
Кривишся наче сміхом подавивсь
А сердце моє крається й палає
і ввись... і відлітає ввись...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.