***

Любов - це повидло: липке та тягуче. 
Чи серцю набридло? Чи їсти болюче?
Тремтять мої пальці тримаючи ложку:
І меду немає, і дьогтю - трошки.

Сузір'я на небі, заплющені очі.
Дивлюсь я на тебе: чи вистачить ночі?
Чи може одразу кохання у банку
Сховати в коморі... У серці... До ранку...

               * * *
Ти зірок   мо,   прохання –
Лише    крок   до любові.
Схоже це на кохання,
Коли серце в полоні.

Оп'яняє свобода,
Коли щастя сприймає.
Може губ насолода
Де-не-де оп'яняє.

Твої очі, долоні...
Може ти особлива
З ароматом   магнолій...
Почуття, наче злива.

Може, щастя краплина
Розпалила багаття...
Твого серця, дівчино,
Я прошу небагато.      


Рецензии