Жыццё

Пражыу жыццё марна, старэчы.
Зараз вакол старыя рэчы,
ды сам нядужы ты дарэчы,
сяброу забытыя сустрэчы.
Усё у былым: сябры, сяброукi
задумкi, згоды i замоукi,
i забубенныя гадзiнкi.
i свежы подых , i  навiнкi.
Жыццё знiкае - летуценне;
квiтнеу, марнеу i выбачэнне.


Рецензии