Бiда

Небо, зіроньки на небі,
Не зрівняти їх з тобою.
Жаль, що тільки вснах моїх
Я з тобої, ти зі мною.

В снах моїх, таких коротких,
Не встигаю я сказати,
Що не дивлячись на біди
Буду лиш тебе кохати.

Лиш любов до тебе, в серці
Крізь роки візьму з собою
Жаль, що тільки, не судилось
Бути разом, мені з тобою.

Ранок, місяць ще на небі,
Темінь за вікном гуляє,
Я не сплю, я все сумую,
Серце чує, серце знає,

Що біда десь не далеко,
Точить гострії кинжали,
Що розлука вже на завжди
Скоро стане поміж нами.


Рецензии