***

До дня вчителя

На деревах листя золотиться,
Птаство все у вирій відліта,
А малечу з посмішкою мами
Рідний вихователь зустріча.

Для дітей ви неньки і бабусі,
Друзі лагідні, порадники, митці,
Ваші піклування й турбота
В темряві неначе ті зірки.

Проминуть роки—суворі судді,
Діти подорослішали вже,
Кожен з них з подякою у серці
Власную дитину приведе.


Рецензии