Фарби

Фарби у моїм житті,
То холодні, то гарячі;
Хтось малює пензлем на душі,
То пейзажі, то трагедії, невдачі.

Фарби у моїх очах
Візиторів кожен день дивують;
Думи у моїх думках
Кожну ніч, то надихають, то турбують.

Моє серце кожен день нове,
То в барвистих візерунках, то полите горем;
Пензлики виводять знов не те,
Так хотілось кольорів, вони малюють чорне море.


Рецензии