А серця не жаль

Запах хвої і Вашого тіла.
Запах літа і наших бажань.
На вогонь так нестримно летіла!..
Так летіла... що крил вже й не жаль!

Запах літа і Вашої ласки.
Запах сонця і Ваших повчань.
Так хотіла хоч раз, але - казки!..
Так хотіла... що серця й не жаль!


Рецензии
Чудово!Аплодую!

Серж Магаляс   23.12.2009 13:15     Заявить о нарушении