Я вас знайшла

Я Вас знайшла. Ви розглядали тінь.
І не було надії на кохання.
Я Вас знайшла. На зламі поколінь -
де все ще вперше, або вже востаннє.

Та Ви пішли. Під грюкіт каблуків
я Вам не встигла навіть посміхнутись.
Я Вас знайшла. В одному з своїх снів.
В житті мусово з Вами розминутись.


Рецензии