Бажання

Присвячуеться всім коханим і закоханим...


Для Сонця світити -
Бажати розправи
Для жадібних дум і самотніх людей.
Каліцтво вклонилось
Гранату розправи,
Штовхаючи пісні з розумних п'ядей.
Алмазові сонця,
Блакитній сльозинці,
Я склом із віконця
Проріжу зіниці.
Ти будеш тримати
Всім тілом кохання...
Ну що за дурниці?!
Це все лиш бажання.
Ні слізок, ні криків, ні мрій сподівання -
Таке воно, друже, садистське кохання!
Для тебе кохання,
Для мене - заграва.
Така ж бо у долі кумедна розправа...


Рецензии
Да-а кінцікка забвна))))))))))))))

Дмитрий Северский   01.01.2010 16:04     Заявить о нарушении