Подарую осiнь

Свою осінь ірпінську тобі подарую,
Свою осінь… Ти чуєш-но?!!! Тільки свою!!!
Що на листі малюнки шовкові гаптує,
Що фарбує травинки в моєму гаю!
 
Я зберу її в жменьку і вишлю по пошті,
У конвертику бережно, разом з листом,
І вона прилетить аж до тебе у гості,
Малюватиме дощик тобі за вікном!
 
І червоним дерева твої розфарбує,
Заховає грибочки під ковдру – знайдеш?
Свою осінь ірпінську тобі подарую,
Що не знає ні горя, ні смутку, ні меж!


Рецензии
Чудовий подарунок, Катрусю.

Василь Кузан   05.01.2012 16:19     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.