***

Ти хочеш щось сказати???
НЕ мовчи,вдихни поглибще і кричи.
Забудь,що хтось є на Землі.
Забудь,що критики вони.
Забудь проте,що маєш страх,
Забудь невпевненість...І так
Що ж в нас виходить накінці???
Лиш пам'ятай,що є і Ти...!!!


Рецензии