***

Цієї ночі ти мені наснилась,
Цього вже дуже довго не було...
У вирі боротьби з буденним жахом
Твій образ наче снігом замело.

Прокинувшись від болю чи від страху
І дивлячись на місяць за вікном,
Я зрозумів – немає більше щастя,
Аби частіше бути разом нам обом.

Ти у ві сні моєму посміхалась
І сяяла, мов сонечко в вікно...
Неправда, що кохання закінчилось,
Його ще майже не було


Рецензии