Ева Перон

У спомин Еви Перон

Грають танго гармоністи --
аргентинське серце у них бється.
Веселіє слава Аргентини
та у грудях пісня для Ева Перон
як ріка могутьня рветься!

"Не плач за мною, Аргентино
я з тобою буду завжди..."
Твоя мати я, а ти моя дитино;
разом будемо наш край кохати!
Ззаспівала так Ева, тай заснула...

Сумний танго Карлоса Гардел
сам танцює від тоді свій бандонеон
-- клавіша не дуже й чути,
він замкнувся в акордеон.
Тоже заснула Аргентина. І який сон!

Не сумнівна моя правда...
А хтось не довірний є до неї?
То заглянь у мої очі -- вони плачуть!
Більш нічого не можу сказати.
Аргентина є моє дитя любиме.
Хочу бути -- та назавжди! її мати.


Рецензии