Одинока дорога

Просто затьмарила очі
Любов кохана й розлука
Чому не спиться щоночі?
Без тебе в серці мука...
Ніч темна та тривога
Стискує мої груди
Та одинока дорога
Нізвідки і в нікуди
Темно, свіча догорає
Знає, що згасне надія
Час...він не зачекає
Не збудеться чиясь мрія
Ну ось, починає світати,
Ніби хтось по чорній фарбі
Пензлем почав малювати
Сітлі розводи і плями...


Рецензии