Хто нiс в руках забуття...

Коли зустріла тебе
В собі відчула життя
Я закохалась в того,
Хто ніс в руках забуття...
Закутавшись в любов,
Я згорала до тла
І один день назавжди
Змінив моє все  життя
Я не сказала «Люблю!»,
Я не сказала: «Прощай!».
Пообіцяла знайти,
Сама ж знайшла в тобі рай!
І ще боролась з людьми,
Які казали: « Кінець! »
Я плакала по ночам,
Я чула стуки сердець...
Я не забула той день,
Коли тебе я зустріла...
І, привітавшись, в момент
У мене виросли крила...
Тепер запитую я:
- Чому ти не підійшов
Останній раз, коли бачив?
Може сил не знайшов?..


Рецензии