Усе минуло

      Усе іначе

      Замовкли гомін свій гармати;
      часи нового устрію настали.
      Колись, таблиці дека Моїсеїва,
      народом керували; а теперже,
      інформати свої закони вклали.

      Екосистему-Царя, найвищим
      прокламували. Порядок стилю
      нового, від краю землі до краю,
      новітним темпом усі признали:
      повинність для нього підібрали.

      Часи нові, часи найновішої ери,
      кінці землі усеї, між собою,
      неправди ланцюгом споєднали
      -- для кожної людини, гороскоп,
      як норму життєву незмінну, дали.

      Тепер усе стало можливо. А гріх,
      лишень кохання є смертельний;
      Вір і Зара брехать ніяк не вміють.
      Не бійсь дівчинко, моя ти мила --
      нас не розлучить і тиха могила...

      Замовкли гомін свій гармати...
      Звеселені люди, у своїх казулах,
      подалися танцювати. -- Перекази
      свою ролю мають: щось "іначе",
      мож робити. Тобі бо треба жити!..

      07 липень 2008 р.


Рецензии