старое. Интимное

Ще один погляд - і я розтану,
Мені вже зраджує рівновага...
Мене дратує непевність стану:
Холодна злість чи без меж повага?

Ще один постріл - й мене не буде,
Я розчинюся в промінні посмішки,
На разі по фіг, що скажуть люди,
Не винен вермут з коньячним домішком...

Скоріше винні твої троянди,
І бісенятка у теплім погляді,
Твої долоні, мов пропаганда...
Сьогодні поруч. Вже завтра - спогади...

13.11.08


Рецензии