гiрка настоянка

любов - гірка настоянка. хто куштував той знає
не випив - не зхмелів, а випив, то пропав
і пити буду знову, хоч похмілля знаю
від того дурману, що душу розірвав
----------------------------------------------
залежність від кохання - то душі розплата
за жідібність до ласк, до пестощів і слів
але любов лише тоді крилата
якщо її ніхто у клітку не закрив


Рецензии