Псальм 40

Псальм 40  --  переспів

Сьогодні я на скелі, маяк фундаментальний!
Світле життя моє, протягає руки усім людям,
хто бажає співати, разом зі мною, пісню нову
по стилю фаління Тому хто підійняв моє слово!

Блаженний той який правду говорить. Брехня
в устах його не має міста. Завжди він радіє --
нема в нім смутних днів ніколи; приходить він
на допомогу своєму другу. Не є він брат злого.

Також не має він офіри, жертви всепалення --
в таке навіть не думає він. Його домога віра є.
Чинити добру волю... закони виповняти. Бути,
так як можливо для людини, чистим життя усе!

І коли злидні мене обсядуть, то не злякаюся я.
Міцний маяк мій стоїть на скелі. Не зірветься,
навіть тоді коли вибухи або пожежі забажають
зірвати з фундаменту стіни, він видержить усе!

Нехай збентежені втікають -- як найдальше, оті
кілька негідників що серця мають свої нечисті.
Хоч бідний я в моїх добутках земних; то силу --
в добутках не корупційних в житті моїм плекаю!


Рецензии