Tumor

Куплет:
Self-reminding slaves
Self-reminding toys!
How much does it take
To forget my voice?

All you know
Is a simple fiction
As my hunger grows
Saint Crypt, Pointless contradiction

Припев:

The deaph and dumb are screaming
And the blind now can see
That all you`ve been dreaming
Is so lost in me.

Куплет:

Now the stronger dies
Hated by the crowd
You won't open your eyes
So better cut them out

You were tricked to this cave
Make the Daddy proud
Silly little slaves
There's no way out

BREAK
Уважаемые пассажиры
Поезд отправляется
(Как же я рад..как же я рад)
Уважаемые пассажиры, будьте готовы...
Следующая остановка - АД!

Уважаемые пассажиры
Двери закрываются
(Помни, я мир твой разрушил...)
Уважаемые пассажиры
При выходе из вагона
НЕ ЗАБЫВАЙТЕ СВОИ ДУШИ!!!


Рецензии