Ну, мiж нами розмови не вийшло... укр

***
Ну, між нами розмови не вийшло.
Чільне – вилиск порожняви,
Вирішальне – емоції,
Потім – дезидерати.
Наостанок – складають вірші,
Що відтінком породжені,
Почуття залишають міцними –
Долучатись до зради.

Порятунок твій – приступ аглосії.
Химородуєш  фрази силувані
До фіналу – феєрія –
Щоб до бога втікати.
Так чому же здалось мені,
Що тобою цілований,
Поцілункам не вірю я,
Поцілунків не вартий.


Рецензии