Хочу бути для тебе росинкою

Хочу бути  для тебе росинкою
Що розтане у тебе в руці,
Хочу бути для тебе сльозинкою
Що тихенько сповзе по щоці.
Хочу стати для тебе єдиною,
Лиш про мене щоб мріяв одну
Хочу стати для тебе годиною,
Що розбудить у серці весну.
Лиш тобі подарую я ніжність,
Що у серці моєму живе,
Щоб тривало це цілу вічність
І життя починалось нове!


Рецензии