Що це означа

"Кохаю"- що це означає?
Мабуть так соловей співає
Своїй коханий на весні,
А може сниться уві сні.
Це слово дивне, загадкове
Для багатьох зовсім не нове.

"Забуду"- це що означає?
Це значить більше не згадає
Назавжди, зовсім, назавжди
Забуде він мене, О НІ!
Цього мені ще бракувало
О краще б серце ті мовчало.

"Пробач"- це слове земне
Мабуть воно зовсім просте
Якщо його не промовлять
А  тільки в пісні оспивать
І більш ніде не промовлять.

О як багато цих всих слів
От тільки не оцих мольбів
"Прошу залишся назавжди"
А тільки "люблю" та "прости"


Рецензии