Все умирают, даже герои

Герой помер на початку роману.
Нема його. Танув. Зірвався. Зник.
Він просто все кинув, пішов на поталу обману.
Десь в безвість линув безпомічний крик.

Герой помер на початку роману.
Нема вже повітря в безпомічних грудях
Повірив він в долю гіркого обману.
Він зник в апогеї нічного туману.

Герой помер на початку роману.
Зійшло з рельсів серце, пропало з дурману.


Рецензии
Здравствуй мама, плохие новости
Герой погиб в начале повести...
(Земфира)
Але у вас зовсім по своєму

Сашка Панчо   22.10.2009 23:19     Заявить о нарушении