Хвора ос нь

Палаюча дика осінь, бетоном сірим залита.
У місті - тих поглядів темних, немає для чого вже жити.
Десь вбачають люди у темряві ознаки летаргічного енцефаліта
Забувають люди людей тих, щоб знову бездушні серця ці зашити.
Дістаньте цигарки із шафи, життя так часто хоче палити.
Дістаньте легені з-під шкіри, ми вмієм без чогось вже жити.
Так, знаю ви  хочете дізнатись,як це тумани в серця забити.
Ви хочете дізнатись як це, планету цю швидко розбити.
Голосами із поміссю палкої отрути,
бажанням скроїти життя і забути.

Давайте поглянемо в вічі бурхливої,смутної осені.
Давайте поглянемо в вічі у душі хворих-нескорених.


 


Рецензии